Doprava zdarma nad 1 500 Kč

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Zahradní stůl YUA 180x90 cm tmavě šedý

Výrobce Blomus

Kód zboží 62190

22 475 Kč

Tento produkt má dopravu zdarma.

k dodání do 2 týdnů

Dekor šedá

Materiál práškově lakovaná ocel

Rozměr V.74cm, D.180cm, Š.90cm

Údržba otřete vlhkým hadříkem

Použití vhodné pro venkovní použití

Popis

Hlavním tématem této série je jemný detail, kde konec ploch je mírně vykreslen kolem trubek hlavní konstrukce. Tyto jemné detaily na hraně a nohách židlí a stolů vytvářejí formální spojení série YUA.
Můžete si vybrat z různých kombinací: klasické křeslo s područkami a bez nich a širší a více položené lehátko, jak z ploché oceli - YUA - tak s možností drátěného sezení - YUA WIRE -. K dispozici je také Lounge Sofa ve verzi Yua Wire.
Tento zahradní nábytek můžete skvěle kombinovat s velkým jídelním stolem, malými bistro stolky v kulatém a obdélníkovém tvaru i nižšími Lounge Tables v kulatém a obdélníkovém tvaru.
Všechen tento nábytek je dostupný ve světlé Silk Grey a tmavší Granite Grey.
Varianty Yua & Yua Wire lze kombinovat. Samozřejmě můžete míchat i barvy.
Pokud jde o materiál, BLOMUS používá odolnou ocel, která je galvanizována a práškově lakována ve venkovním vhodném špičkovém povětrnostním nátěru, který se vyznačuje vysokou odolností proti opotřebení. Aby byl zajištěn dlouhodobý požitek z nábytku, doporučujeme jej na zimu zakrýt.

NÁVOD NA PÉČI:

Zahradní nábytek YUA a YUA WIRE doporučujeme vyčistit: - Uvolněné nečistoty jednoduše setřete čistým měkkým hadříkem - Nečistoty očistěte vlhkým hadříkem s použitím studené až vlažné vody (do 38°C) - Přebytečnou vlhkost odstraňte suchým hadříkem - Zahradní nábytek sušte pouze na vzduchu

Související produkty