Doprava zdarma nad 1 500 Kč

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Japonský nůž na chléb MIYABI 5000MCD 67

Výrobce Miyabi

Kód zboží 34406-241

Akce do vyprodání zásob

9 346 Kč

10 995 Kč (-15%)

Skladem 1 ks

Doručíme do 2 pracovních dnů

Tento produkt má dopravu zdarma.

Dekor rukojeť černé jasanové dřevo

Materiál ocel, dřevo

Rozměr délka čepele 24 cm

Rozměr další CRYODUR nerezová ocel tvrzená mrazem

Údržba nesmí se umývat v myčce

Použití Nože neohýbat! Nepoužívat na zmrzlé potraviny

Další údaj vrstvená ocel tvrdost 66 HRC

Popis

Sujihiki se tradičně používá v japonské kuchyni jako nůž na maso pro krájení na přesné kousky. Bezešvá rukojeť z černého javoru je ergonomicky tvarovaná, takže se kuchyňský nůž drží obzvlášť pohodlně. Čepel je vyrobena z MC66, zvláště tvrdé mikrokarbidové oceli, která čepeli dodává velmi vysokou ostrost a zachování ostří. Nůž je velmi jemně leštěn Honbazuke hone na mokrém brousku, tradičním japonským ručním broušením, při kterém se čepel brousí a leští ve třech krocích. To zajišťuje obzvláště ostrou čepel. Ledem tvrzená čepel CRYODUR je obzvláště odolná a zároveň nabízí ideální flexibilitu. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost s přesností a vysoce kvalitní estetikou.

  • Čepel vyrobena z oceli třídy MC66
  • Délka čepele: 24 cm.
  • Pevná a odolná čepel pro snadné řezání.
  • Ergonomická rukojeť z černého javoru: Pro pohodlnou práci s nožem.
  • Vyvážený design.
  • Leštěné Honbazuke.